USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд залишив під арештом бізнес екс-директора Луцького КХП №2

5 Листопада 2018 12:23
Суд залишив під арештом корпоративні права ТОВ «Мрія Старосілля», які належать колишньому директору державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Степану Москвичу, підозрюваному в причетності до розтрати зерна.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

Скаргу на рішення суду про арешт 40% акцій Москвича в ТОВ «Мрія Старосілля» подав директор фірми Михайло Федчук. На його думку, зазначена постанова суду не відповідає фактичним обставинам справи й зазначає, що слідчим суддею не враховане положення ст. 170 КПК України.

Водночас сам апелянт і представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в суді не з'явилися. Таким чином, вивчивши матеріали, колегія суддів відмовила в задоволенні скарги. Так, суд залишив під арештом 40% акцій екс-директора Луцького КХП №2 в ТОВ «Мрія Старосілля».

Як відомо, НАБУ завершило досудове розслідування цієї справи. Крім того, сьогодні, 5 листопада Солом'янський суд Києва о 14:00 розгляне клопотання детектива НАБУ про обмеження термінів Москвичу для ознайомлення з матеріалами справи.

Нагадаємо, суд змінив запобіжний захід екс-директора Луцького КХП на домашній арешт. Також Москвич два місяці пробув без обов'язків. Раніше САП програла апеляцію щодо стягнення його застави за порушення обов'язків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus