USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Суд залишив під арештом майно Добкіна

5 Вересня 2017 07:00
Апеляційний суд Києва залишив без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту народного депутата від Опозиційного блоку Михайла Добкіна на рішення суду першої інстанції про накладення арешту на його майно.

Як повідомляє Кореспондент з посиланням на прес-службу Апеляційного суду, 4 вересня було розглянуто скаргу сторони захисту Михайла Добкіна на рішення Печерського районного суду Києва від 19 липня 2017 року, яким задоволено клопотання старшого слідчого Головного слідчого управління ГПУ про накладення арешту на рухоме і нерухоме майно Добкіна, що належить йому за правом власності.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 19 липня 2017 року - залишити без змін", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, суд вирішив залишити без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах Добкіна.

Як відомо, 15 липня Печерський райсуд Києва заарештував Добкіна і встановив заставу в розмірі 50 млн гривень.

В діях нардепа правоохоронці бачать ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок Харкова нормативною вартістю понад 220 млн грн.

Депутат Ради Вадим Новинський і колишній віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков внесли заставу за Добкіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Баба Параска Показати IP 5 Вересня 2017 08:02
Чергове політичне шоу України !!! Хочу бути хоч прибиральницею в Печерському суді , самому прибутковому суді України ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus