USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Суд змінив заступнику мера Володимира-Волинського цілодобовий домашній арешт на нічний

30 Липня 2019 12:03
Заступник голови Володимир-Волинської міської ради Олег Свідерський, якого правоохоронці підозрюють в отриманні хабара, у Волинському апеляційному суді оскаржував запобіжний захід.

Як йдеться у сюжеті ТРК Аверс, Олег Свідерський подав апеляційну скаргу на запобіжний захід, аби скасувати ухвалу першої інстанції, згідно з якою він мав перебувати цілодобово під домашнім арештом впродовж двох місяців. Нагадаємо, за інформацією правоохоронців, посадовця затримали на хабарі у 10 тисяч гривень.

За словами захисту, запобіжний захід, який був обраний Луцьким міськрайонним судом, є необґрунтованим. Мовляв, судді не взяли до уваги той факт, що у їхнього підзахисного є малолітні діти, які потребують догляду. Єдиний годувальник у сім’ї – Олег Свідерський. Також адвокати переконували, що саме розслідування справи відбувається з порушеннями.

Натомість сторона обвинувачення, слідчий та прокурор стверджують - усе законно.

Заслухавши думку і аргументи обох сторін, колегія суддів постановила апеляційну скаргу сторони захисту задовольнити частково. Зокрема, цілодобовий домашній арешт було замінено на заборону залишати житло з 22 до 7 години ранку.

Детальніше – у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus