USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд на Волині: секретар дільничної виборчої комісії придумала собі премію

6 Квітня 2013 11:50
Волинянка незаконно присвоїла гроші, будучи секретарем дільничної виборчої комісії з виборів народних депутатів України, - інформує Під прицілом.

У Ківерцівському районному суді Волинської області розглянули клопотання слідчого СВ Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Борисюка А.Д., про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання щодо підсудної.

Зокрема, зловмисниця у Ківерцях у приміщенні районного будинку культури, будучи секретарем ДВК №070286 одномандатного виборчого округу №23, задля маскування і полегшення заволодіння грошовими коштами склала завідомо неправдивий протокол №7 засідання дільничної виборчої комісії з виборів народних депутатів України.

У протоколі секретар, за вказівкою своєї спільниці вказала завідомо неправдиві відомості про те, що в селі Дерно Ківерцівського району начебто відбулося засідання членів комісії ДВК у повному складі (19 осіб), під час якого голова, яка і є її спільницею, запропонувала преміювати членів ДВК. Також вона вказала, що усі 19 членів комісії проголосували за це рішення. З метою надання офіційного вигляду засвідчила підроблений протокол засідання членів ДВК своїм підписом.

Після цього, на підставі підробленого протоколу жінка незаконно заволоділа готівковими коштами у розмірі 4 588, 65 гривні., призначених для виплати одноразової грошової допомоги членам ДВК №070286 та присвоїла ці гроші.

Відтак, суд ухвалив застосувати щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання строком на два місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
васько Показати IP 6 Квітня 2013 17:38
Ми теж знаємо, одного злодія з Ківерець -це горгут!
Рома Показати IP 7 Квітня 2013 00:56
Що означає "застосувати щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання строком на два місяці"? Що вона зобов'язана робити 2 місяці?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus