USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд відібрав у Столяра Шацьку рятувальну станцію

5 Грудня 2008 15:07
Вищий господарський суд України не задовольнив касаційну скаргу ТзОВ «Феміда -Інтер» і залишив без змін постанову Львівського апеляційного господарського суду від 9 липня у справі № 6/60/66-92 господарського суду Волинської області. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі Волинської облради.
Колегія суддів Вищого господарського суду України вважає, що постанова Львівського апеляційного господарського суду ґрунтується на всебічному, повному та об’єктивному розгляді всіх обставин справи, які мають значення для вирішення спору, відповідає нормам матеріального та процесуального права.
Тому доводи касаційної скарги ТзОВ «Феміда-Інтер» не спростовують висновків господарського суду другої інстанції, у зв’язку з чим підстав для скасування постанови Львівського апеляційного господарського суду від не вбачається.
Нагадаємо, що в березні 2008 року заступник прокурора Волинської області звернувся в інтересах держави в особі Волинської обласної ради до Господарського суду Волинської області з позовною заявою, у якій просив визнати недійсним договір оренди Шацької рятувальної станції. Цю угоду уклали 11 лютого 2002 року Шацька РДА та ТзОВ «Феміда-Інтер».
Позовні вимоги заступника волинського прокурора задовольнили обласний Господарський суд та Львівський апеляційний госпсуд.
Однак ТзОВ «Феміда-Інтер» звернулося до Вищого господарського суду України з касаційною скаргою, в якій просило скасувати постанову Львівського апеляційного господарського суду та Господарського суду Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus