USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судді вирішили, що не варто йти «Проти вітру»

29 Квітня 2009 15:32
Ковельська команда «Проти вітру» впевнено перемогла у півфіналі ліги КВН «Волинь». Про це повідомляють «Волинські Новини».
У другому півфіналі Ліги КВН «Волинь» змагалися чотири команди: збірна Ковеля «Проти вітру», «Суд іде» (юридичний факультет ВНУ), «ВДУш» і «Деформація» (математичний факультет ВНУ). Найдотепніші жарти виявилися у команди з Ковеля, яка за чотири конкурси отримала найвищий бал – 31. Друге місце у «Деформації» - 28 балів.
 
Щоправда, багатьом у залі «різанув» слух жарт «Деформації» про «бандерлохів» (бандерлохи – ті, хто найбільше знає про Бандеру). У дирекції Ліги КВН «Волинь» розповіли, що розглядали це питання, і команда «Деформація» отримала попередження за некоректний жарт, однак у фіналі виступатиме.
 
Нагадаємо, що до фіналу ліги раніше раніше потрапили ще три команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 29 Квітня 2009 16:20
А судді хто?
Валерій Пельц Показати IP 29 Квітня 2009 16:44
Судді: Костянтин Яворський - редактор Ліги КВН «Волинь», Олександр Мельник – редактор Відкритої київської ліги КВН «ОтКлік», Андрій Зубенко –директор радіостанції «Сід ФМ», Руслан Місюк – редактор Ліги КВН «Волинь», капітан команди «Фонтан»(збірна Луцьк-Київ), Валерій Пельц – директор Ліги КВН «Волинь», голова ВОО НДЛМ.
Валерій Пельц Показати IP 29 Квітня 2009 16:48
А тепер з приводу жарту команди "Деформація" На редактурі команда показала один варіан жарту а на самій грі зовсім інший. За що отримала дуже серйозне попередження. Керівництво Ліги дуже відповідально відноситься до жартів команд, і переважно не пускають жарти про політику.
I am Показати IP 30 Квітня 2009 10:54
Які бандерлохі ??????? бандер лоГи від латинського логос - слово,(звідси і ті, хто найбільше знає про Бандеру) шкода що тонкощі жарту не оцінили а чому команда має страждати що публіка розпущена і чує те що хоче чути. І не варто звинувачувати команду в нівелюванні історичними цінностями
Мирослав Ватащук Показати IP 1 Травня 2009 12:34
до I am Якщо Ви такі певні, то можу запевнити, що спершу пролунало бандерлогІ, потім - бандерлоХІ. Знаєте, якось іноді записую на диктофон, то мав змогу прослухати запис неодноразово.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus