USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Судять лучанина, який за гроші шукав багатодітних матусь для ухилянтів

30 Березня 2024 15:45
Двоє чоловіків ромської національності підшуковували охочих військовозобов’язаних виїхати за кордон та оформляли на них батьківство. Звичайно, за гроші. Влітку минулого року правоохоронці викрили схему та затримали всіх причетних. Тепер один чоловік – під вартою, а де перебуває другий, невідомо.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, чоловіки за 1300 доларів пропонували ухилянтам підшукати багатодітних жінок ромської національності, які погодяться вписати їх у свідоцтва про народження своїх дітей.

Читати ще: На Волині ромка розписала своїх дев’ятьох дітей на ухилянтів

На черговому засіданні в суді заслухали свідка. Він розповів, що приїхав із Закарпатської області з товаришем, бо останній домовився про оформлення третьої дитини. Обох затримали правоохоронці.

«Попросив із ним приїхати в Луцьк. Сказав, що тут можуть порішати свідоцтво про народження, щоб він виїхав за кордон. Оскільки він боявся сам їхати, я пішов із ним. Під час цього нас співробітники затримали», – пригадав чоловік.

Йому теж пропонували оформити свідоцтво про народження дитини, але той відмовився. Хотів спершу пересвідчитися, що справа з оформленням третьої дитини для його друга пройде гладко.

Свідок наголосив: обвинувачений дійсно надавав згадані послуги разом зі спільником.
Натомість підсудний зазначив, що слова свідка не відповідають дійсності.

Суд продовжив обвинуваченому запобіжний захід у виді тримання під вартою та ухвалив запросити на засідання інших свідків у справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus