USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Судили волинянина, який за 100 злотих придбав фальшиву довідку про вакцинацію

9 Жовтня 2021 18:07
На Волині судили чоловіка, який придбав підроблену довідку про вакцинацію від COVID-19 та намагався перетнути з нею кордон.

Любомльський районний суд призначив волинянину покарання у виді штрафу.

Так, на початку серпня уродженець Шацька замовив у невстановленої особи виготовлення підробленого міжнародного свідоцтва про вакцинацію/профілактику, надавши йому усі свої необхідні дані. 16 серпня він отримав довідку, заплативши 100 злотих.

24 серпня на «Ягодині», щоб не перебувати на самоізоляції, чоловік надав прикодонникам підроблене міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Як виявилося, КП «Волинська обласна клінічна лікарня Волинської обласної ради» не видавало та не посвідчувало волинянину свідоцтво про вакцинацію.

Обвинувальний акт відносно обвинуваченого надійшов до суду з клопотанням прокурора про його розгляд у спрощеному провадженні. Обвинувачений повністю визнав свою вину.

Відтак суд призначив йому покарання у виді штрафу 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus