USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судитимуть сепаратиста з Луцька, який допомагав захоплювати Крим

15 Січня 2016 12:16
Кримінальне провадження щодо сепаратиста, який допомагав росіянам захоплювати Крим, направили до суду волинські сбушники.

Про це повідомили у прес-службі СБУ у Волинській області.

У 2013 році безробітний лучанин переїхав до Криму. Під час анексії Криму він блокував військові частини Збройних сил України.

Як стверджують у СБУ, чоловік був прихильником комуністичних ідей та мріяв про відродження СРСР.

За свої злочини сепаратист отримав нагороду від міністерства оборони Російської Федерації – медаль «За возвращение Крыма». У травні 2014 року бойовик на прізвисько «Комісар» приєднався до незаконних збройних формувань терористів «ДНР».

Однак, через нестачу грошей він повернувся на Волинь, щоб підзаробити на нелегальному видобутку бурштину. Під час затримання у терориста вилучили бойову гранату, яку він намагався продати.

Зловмисника звинувачують у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 110 та статті 341 (в ред. від 16.03.2014), частиною 1 статті 258-3 та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України(участь у діяльності терористичної організації, зміни меж території України, захоплення будівель та споруд та ін. )

Затриманий повністю визнав вину на етапі досудового слідства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
а Показати IP 15 Січня 2016 12:44
А судьи кто!?,.
Как то так Показати IP 15 Січня 2016 13:23
Признание одной задержанной: Почему, по вашему мнению, вас задержали? Я не в курсе, чем руководствовались спецслужбы, когда принимали решение о моем задержании, тем более я не могу объяснить сама себе, что я делаю в СИЗО уже второй месяц. Меня допрашивали всего один раз за это время. По сути предъявленных мне подозрений я тоже ничего не могу понять, мне незнакомы люди, которые якобы входили в состав террористической группы. Мне хотелось бы воспринимать это как досадное недоразумение, но, столкнувшись с пытками и жестоким обращением в ООДС [Отдел обеспечения досудебного следствия ] СБУ, я понимаю, что задержали меня не просто так, и вряд ли тихо отпустят. Может, план по поимке террористов выполняют, я не знаю.
патріот Показати IP 15 Січня 2016 15:49
якщо в суд заїдуть гроші то і справа розсипеться, бо наші судді за гроші на що хочеш закриють очі. Самі гуманні судді.
111 Показати IP 16 Січня 2016 20:14
Хероїв треба озвучити з фото, щоб сімї за криавві гроші весело жилося

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus