USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Судитимуть волинянку, яка допомагала виготовляти довідки з негативним результатом тесту на COVID-19

4 Листопада 2021 15:08
Волинянку судитимуть за пособництво у підробці тестів на коронавірус, інформує пресслужба Волинської прокуратури.

Камінь-Каширська окружна прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення жителькою міста Каменя-Каширського пособництва у підробленні офіційних документів (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 358 КК України).

Слідство вважає, що жінка упродовж лютого-березня 2021 року, змовившись через мобільний додаток (месенджер) із не встановленим поки громадянином про виготовлення медичних довідок із негативними результатами тесту на захворювання «SARS-Cov-2», знаходила клієнтів та надсилала відомості про них спільнику, який ці довідки виготовляв.

Матеріали щодо спільника виділено в окреме провадження.

У такий спосіб волинянка допомогла виготовити підроблені довідки 63 громадянам, відтак невдовзі постане перед судом.

Зауважимо, що санкцією ч. 3 ст. 358 КК України за підроблення документів, збут чи використання підроблених документів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, передбачено покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus