USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сума мільйонна: повідомили, скільки штрафів сплатили порушники правил паркування у Луцьку

11 Серпня 2022 16:22
З 1 січня по 1 серпня 2022 року інспекторами з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було винесено 17 863 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки або паркування транспортних засобів, а відтак і постанов.

Усі ці порушення зафіксовані у режимі фотозйомки або відеозапису, повідомляють луцькі муніципали.

Наразі сплачено штрафів на суму 3 021 461 грн. Щодо оскарження постанов до суду звернулось шестеро громадян.

Читати ще: У Луцьку з водіїв, які порушують правила паркування та зупинки, стягуватимуть штраф у подвійному розмірі

"Чотири справи є виграшними для департаменту, а дві позовні заяви перебувають у провадженні. Таким чином, відсоток постанов, які були оскаржені, становить 0,03358% від загальної кількості. 100% справ – за департаментом муніципальної варти.

Звертаємось до громадян неухильно дотримуватись чинного законодавства та оплачувати штрафи за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів в добровільному порядку", – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus