USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суперник «ВолиньБаскета» знявся з Вищої ліги України

13 Березня 2015 09:04
Суперник "ВолиньБаскета" знявся з Вищої ліги України. Про це повідомляють у прес-службі ФБУ, - інформує ВолиньSport.

На адресу Федерації баскетболу України надійшов лист від БК "Запоріжжя", в якому йдеться про те, що команда знімається з XXIV чемпіонату України серед команд Вищої ліги у зв’язку з важким фінансовим становищем. Про це Директорат Чемпіонату України повідомляє, що результати всіх ігор БК Запоріжжя анульовано згідно з "Офіційними Правилами баскетболу", статті D.4.2.

Що ж, тепер треба брати калькулятора та рахувати - радіти з такої новини вболівальникам "ВолиньБаскета" чи ні. Нагадаємо, луцький баскетбольний клуб зіграв чотири матчі проти "Запоріжжя" з рахунком 2:2 - на виїзді у першому колі двічі поступився, одначе сповна реабілітувався на Волині.

Які ж результати особистих зустрічей з Запоріжжям інших потенційних учасників ТОП-4, і на яку сходинку перескочить БК "Волиньбаскет", - повідомимо після оголошення офіційних даних від ФБУ.

Ще зовсім нещодавно БК "Запоріжжя" гарцував на майданчику СНУ в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus