USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тріумф «Волиньбаскета» у грі з «Дніпром»

1 Лютого 2015 12:01
Луцький баскетбольний клуб днями дебютував в новому році у Вищій лізі України. Гра з дніпропетровським БК "Дніпро-ДВУФК" закінчилась тріумфальною перемогою лучан. Про це інформує ВолиньSport.

Та й будьмо відверті, домашніх матчів у цьому сезоні вболівальники "Волиньбаскета" поки що бачили не так уже й багато.

Перед матчем проти дніпропетровського БК "Дніпро-ДВУФК" були побоювання, що волиняни знову втратять там, де втрачати, згідно з усіма законами логіки, не повиинні.

Однак на радість усіх луцьких шанувальників гри, де поєднуються фізичні навантаження, логічне мислення та інтелект, гравці БК "Волиньбаскет" вийшли на гру максимально зосередженими на конкретній меті - перемозі. Тільки тричі за всю зустріч табло університетського спорткомплексу показувало нічийні цифри - 0:0, 2:2 та 7:7. Увесь інший час господарі майданчика поступально нарощували свою перевагу.

Взагалі, першу чверть не просто можна віднести в актив "Волиньбаскету", а записати в книгу рекордів. Принаймні, клубу - так це точно. Ще б пак, лучани видали такий часовий відрізок активного захисту, що гравці "Дніпра" просто губилися, кидали абияк та робили вимушені помилки. І це безумовна заслуга волинян.

Поміркуйте, "дніпряни" з 3-ої по 9-ту хвилину включно не змогли закинути жодного очка! Такий ривок став запорукою гарного відриву за підсумками першого періоду - 22:12.

Друга чверть стала ще більш результативною як у "Волиньбаскета", так і в "Дніпра". Хоча почалася вона навіть трохи боязко, адже дніпропетровці скоротили відрив у рахунку до свого максимуму за суботній вечір - 24:18. Однак це була лише хвилинна розгубленність, адже вмить внесені корективи тренерським складом дали дивіденди. Господарі ввімкнули втричі більші швидкості, до яких молодь гостей була явно не готова. Наслідок - 48:27.

Третя чверть знову стала яскравим еталоном захисної тактики. І тут навіть не знаємо - віддавати належне захисту чи кивати у бік невлучності виконавців на завершальній стадії атаки. Будьмо справедливі - вистачало і першого, і другого. Хай там що, одначе мікрорезультативна 10-хвилинка закінчилась рекордними 16:6. А четверта і того внічию - 17:17.

Певна річ, тут можна й говорити про те, що більшій кількості гравців було надато ігровий час, а велика ротація впродовж відносно невеликого часу ніколи мегарезалтам не сприяла. ПРОТЕ ВАЖЛИВО ІНШЕ - "Волиньбаскет-WOG-Університет" здобув важливу перемогу.

Фото: Микола Мартинюк

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
діма Показати IP 1 Лютого 2015 23:43
Відверто порадувався перемозі в прекрасному стилі. Шкода, що сьогодні не змогли налаштуватися. Але команда показала в суботу, що в неї є майбутнє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus