USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Свекруха голови НАЗК «взяла в заручники» детектива НАБУ

11 Листопада 2017 11:44
Свекруха голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак зачинила в квартирі детектива Національного антикорупційного бюро, який прийшов вручити їй, як свідку, повістку на допит.

Це сталося ввечері п'ятниці, 10 листопада, в Києві, пише ТСН.

Жінка "висловила бажання бути опитаною на місці та запросила детектива до квартири. Після допиту в момент підписання протоколу вона зателефонувала своєму синові (чоловікові голови НАЗК), після чого відмовилася підписувати протокол та замкнула детектива НАБУ у квартирі зсередини та сховала ключа. Поки він перебував у квартирі, на місце прибула голова НАЗК разом із чоловіком та повідомила працівникам НАБУ ззовні, що викликатиме на місце події ЗМІ. Працівники Бюро викликали 102 та до жодних силових дій не вдавалися", - ідеться в повідомленні НАБУ.

Детектива згодом все ж випустили з квартири.

Нагадаємо, НАБУ розслідує справу щодо факту ймовірного внесення недостовірних даних до е-декларації головою НАЗК Наталією Корчак.

Журналісти виявили незадеклароване авто у Корчак

Ідеться про нове авто бізнес-класу Skoda Octavia A7, про яке журналісти розповіли навесні, і яке не було відображене в декларації. Тоді йшлося про те, що автомобіль купила свекруха Корчак Надія Тімер-Булатова, яка не мала документів на керування транспортним засобом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 11 Листопада 2017 19:54
тепер ще й винним буде))) а може і посадять)))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus