USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна виконала безвізові умови: обрали голову НАЗК

28 Березня 2016 16:16
Головою Національного агентства України з питань запобігання корупції обрали Наталію Корчак.

Таке рішення сьогодні, 28 березня, під час засідання одностайно ухвалили члени НАЗК, - інформує УНІАН з посиланням на прес-службу Міністерства юстиції України.

Заступником голови агентства обрали Руслана Радецького.

Також члени НАЗК ухвалили план невідкладних організаційних заходів із започаткування роботи цього органу.

Зокрема, сформували пропозиції щодо визначення граничної чисельності працівників Національного агентства та прирівняння їх посад до відповідних категорій посад Секретаріату Кабінету міністрів України.

Крім того, прийнято рішення звернутися до Кабміну щодо забезпечення агентства з питань запобігання корупції належним приміщенням.

Наступне засідання Національного агентства заплановано на 29 березня.

НАЗК, створення якого є умовою отримання Україною безвізового режиму з ЄС, має займатися перевіркою майнових декларацій чиновників.

ЧИТАТИ ЩЕ: БЕЗВІЗОВИЙ РЕЖИМ БУДЕ НЕ ДЛЯ ВСІХ УКРАЇНЦІВ

Нагадаємо, 15 березня Верховна Рада ухвалила останній «безвізовий закон» - про електронне декларування з пропозиціями президента.

Як повідомлялося раніше, Україна може отримати безвізовий режим з країнами Євросоюзу на саміті країн "Східного партнерства" в Ризі, який відбудеться 21-22 травня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 28 Березня 2016 16:31
з сьогоднішнім станом "боротьби" з корупцією ми можемо сподіватись .що і "візовий" режим незабаром може стати не доступним))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus