USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Романтичне святкування Дня міста у центральному парку Луцька. Фото

13 Вересня 2020 11:59
У День міста Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки перетворився на справжнісінький мистецький осередок. Дійство розпочалось з урочистого відкриття алеї, присвяченої знаменитим скульптурам луцького митця Миколи Голованя.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

На відкриття завітали перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступники міського голови Костянтин Петрочук та Ірина Чебелюк, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту культури Тетяна Гнатів, працівники виконавчих органів Луцької міської ради, а також лучани та гості міста.
«Я хочу найперше подякувати вам за ваш творчий доробок, непростий, але плідний, життєвий шлях, за те, що сьогодні будинок Миколи Голованя є символом нашого міста. Микола Головань – символ нашого міста, і його почесний громадянин. Дякую вам за те, що разом нам вдалося зробити цю алею.

Вечорами я часто гуляю у парку, і спостерігаю, з якою цікавістю люди розглядають ці скульптури. Ця алея унікальна, адже в день вона виглядає по-одному, а ввечері – зовсім інакше. Світло підкреслює ці чудові форми, які Микола Микитович творим багато десятків років. Чудово, що сьогодні нам вдалося зібрати їх усіх у одному місці», - висловив митцю свою щиру вдячність Ігор Поліщук.

Також він зазначив, що скульптору часто доводиться проводити екскурсії своїм творчим обійстям, а відтак – запропонував йому працевлаштування в КП «Центр туристичної інформації» та вручив Почесну грамоту міського голови.
Потому Микола Головань пригадав свій творчий шлях, та подякував міській владі за підтримку.
Однак святкування Дня міста у Центральному парку Луцька цим не обмежилось. Протягом вечора у різних локаціях парку відбулися мистецькі виступи, що налаштували лучан на таємничий та романтичний настрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Їван з Гнідави Показати IP 13 Вересня 2020 13:54
Сам п'ю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю ! Працівники міськради самі собі зробили свято ! Де ж лучани ? Он кадровичка - така рада, така рада !
К.лучанин до Їван з Гнідави Показати IP 13 Вересня 2020 18:48
" Чом ти не прийшов як місяць зійшов, там тебе чека-а-ли?" Чи п'яненький був,чи сам стелився й спав так як написав? А свято міста Лучеська відбулося і до того ж супер гарно!!!Нашого маестро Зінкевича послухав би, а ніж строчити нікчемні пости . А лучани були !!!! А тебе Іване жаба чомусь давить. Ну хочеш не святкувати , не святкуй тебе ніхто не примушує , сиди собі на Гнідаві і не висовуйся !
Ира Показати IP 13 Вересня 2020 14:59
маски де?! собаки дики, корона бушует, а они бля празнуют!!!мозганет
Ні так ні до Ира Показати IP 14 Вересня 2020 12:40
Ви б таке обурення висловлювали з приводу массових акцій, Адже після них спостерігаеться вспишка короновірусу. У вашому випадку це не засторога,а злість на класно організоване свято міста..
Анонім до Ира Показати IP 14 Вересня 2020 19:29
Дику собаку ти бачиш кожного дня у дзеркалі. З собою розберись спочатку хамидло.
Іван до Івана з Гнід Показати IP 13 Вересня 2020 16:23
Розписуйтесь самі за себе , там з лежачого дивану. І гуляли і співали, і раділи з дітьми та онуками, тотіли побачити більше , та не встигали скрізь , добре , що телебачення та комп є !Луцьк таки стає кращим є рух і прогрес. А ти , Іване гуляй вздовж Потебні , хоч і у вас там вже гарнніше
Лучанка Показати IP 13 Вересня 2020 17:40
Рада за скульптора, й алея -справжня "родзинка" парку. Але ж, пане Головань, конкретні люди, працівники Волинського краєзнавчого музею, розшукали всі ваші роботи, вже повалені часом, прикидані землею і порослі мохом. З їньої ініціативи ці роботи були звезені з усіх усюд на алею. Навіть таблички з написами про кожного фольклорного персонажа, зображеного в камені, були підготовлені. Ви постійно, за кожної нагоди, дякуєте владі, а про тих, хто все це започаткував, підняв ваші шедеври із землі і забуття, жодного разу не згадали. Прикро...
Лучанин Показати IP 13 Вересня 2020 20:18
Міська влада має сидіти за організацію масових заходів в час карантину.
Мошко з Вульки Показати IP 13 Вересня 2020 21:05
Так де обіцяний фонтан на Театральному майдані ! Дерев'яні цвиркалки з водою порозставляли, але на фонтан вони не тягнуть ! Розвели ? Ніхарашо якось вийшло !
Галина Показати IP 14 Вересня 2020 12:46
Усі сільські ради день села відмінили,кількість форих,навіть тих що подають офіційно.росте,а Луцьк гуляє і навіть ніяких захистних засобів,кошмар!
Анонім до Галина Показати IP 14 Вересня 2020 19:31
Кількість хворих росте у хворих фантазіях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus