USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Свято Першого дзвоника у луцькому НВК №9. Фото

1 Вересня 2018 15:17
Для 158 першокласників прозвучав перший дзвоник у комунальному закладі «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради».

Урочистості в навчальному закладі відбулися 1 вересня.

Як і годиться, головними на святі знань були першокласники, без котрих свято не могли розпочати, тож їх запросили на свято, аби вони пройшли під рушниками, які розгорнули батьки.
Потому директор НВК №9 Олександр Дубина відкрив «лінійку» з нагоди Дня знань.

«Радий вас усіх сьогодні бачити на урочистій «лінійці». Ми вже всі скучили за нашими чарівними дітками. Сьогодні в цей чудовий сонячний день наш обов’язок згадати тих, завдяки кому ми з вами можливість святкувати 1 вересня – це Герої Небесної Сотні, воїни нашої армії, які віддали життя на сході за свободу і незалежність України», - зазначив Олександр Дубина та закликав усіх вшанувати загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Він розповів, що сьогодні НВК №9 приймає 158 маленьких діточок, які стали учнями, тож він побажав їм в умовах Нової Української Школи проявити усі вміння та таланти, аби через 12 років бути гідними випускниками. Також він привітав випускників та побажав гарно підготуватися до ЗНО.
До вітального слова також запросили і батьків першокласника Ганну та Ігоря Андрусяків, які зауважили, що це найхвилюючіший момент в житті батьків першокласників. Вони подякували за тепло та відношення до діток, а також виразили впевненість у вчителях.
Не обійшлося свято і без виступів першокласників, які читаючи вірші, пообіцяли, що вони старатимуться сумлінно вчитися.
Опісля вітальних слів для першокласників прозвучав перший в їхньому житті дзвоник, після якого вони випустили у повітря кульки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 2 Вересня 2018 12:48
1968 року ця школа прийняла перших учнів, а яка все ще молода.. Скільки випущено гарних і освічених людей в світ за 50 років(!)... Мабуть одна з найкращих в Україні, чи мені як випускнику 1977 року це видається?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus