USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Світоліна здобула найбільший титул в кар'єрі і побила національний рекорд

21 Травня 2017 20:15
Перша ракетка України і 11-й номер світового рейтингу Еліна Світоліна виграла найбільший турнір в своїй кар'єрі, перемігши на грунтових змаганнях категорії Premier 5 в Римі.

Про це повідомляє Новое Время.

У фіналі змагань у столиці Італії українка обіграла четверту ракетку світу румунську тенісистку Симону Халеп з рахунком 4:6, 7:5, 6:1.

Українка важко стартувала в цьому поєдинку, однак починаючи з другої партії змогла перехопити ініціативу і довести матч до перемоги. Румунка в цій грі двічі підвернула ногу, після чого почала багато помилятися, чим і скористалася Світоліна.



Світоліна виграла найбільший турнір в своїй кар'єрі, який близький за своїм статусом до турніру Великого Шолома. Перемога в ньому принесла українці 900 рейтингових очок і 461 тисячу євро призових.

Відзначимо, що після перемоги в Римі Світоліна стане шостою ракеткою світу і, таким чином, оновить національний рекорд України.

Крім того, українка впевнено очолює Чемпіонську гонку WTA - рейтинг окремо взятого сезону-2017, за положенням в якому формується склад Підсумкового чемпіонату.

Напередодні Світоліна на відмові іспанки Гарбіньє Мугуруси, яка займає сьоме місце в світовому рейтингу, вийшла у фінал престижного турніру в Римі, має категорію Premier 5 і призовий фонд більше трьох мільйонів євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ковель Показати IP 21 Травня 2017 20:27
Premier 5 вона вже вигравала, причому в цьому році. А національний рекорд по місцю належить Мєдвєдєву. Він був 4-м
Локачи до Ковель Показати IP 21 Травня 2017 23:02
Мається на увазі жіночий рейтинг WTA
123 Показати IP 22 Травня 2017 08:57
А что там сборная России по хоккею, вчера эта тема очень интересовала вн. Сегодня почему то уже нет...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus