USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Світовий банк надасть Україні ще $500 млн: на що витратять

22 Червня 2023 09:13
Уряд підписав чергову Угоду про залучення фінансування в $500 млн від Великої Британії з пакету допомоги Україні на суму $1,76 млрд.

Про це заявив прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram.

За його словами, Світовий банк став одним із лідерів у мобілізації ресурсів для допомоги України після початку повномасштабної війни. Допомога буде надана за підтримки США, Великої Британії та Фінляндії.

Кошти, як зазначив Шмигаль, підуть на зарплати рятувальників та вчителів, виплату пенсій, підтримку малозабезпечених сімей, дітей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, одиноких матерів, а також на оплату медичних послуг за програмою медичних гарантій.

Читати ще: Україна отримала понад 130 млн доларів від Світового банку: на що витратять

Нагадаємо, днями до державного бюджету надійшли кошти від Світового банку у розмірі €63 млн, які скерують на забезпечення оплати праці працівників державних органів та педагогів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 22 Червня 2023 09:49
Беруть і не питають думку гоїв. Сучасне рабство

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus