USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Священик-десантник з колегами на Волині посадили сад. ФОТО

8 Жовтня 2013 13:41
Мирний десант ветеранів війни в Афганістані з обласного центру Волині висадився минулої суботи вранці в селі Озеро Ківерцівського району. Колишній десантник воїн-інтернаціоналіст, а нині настоятель місцевого Свято-Покровського храму отець Михайло Журомський зініціював закладення саду на честь своїх загиблих побратимів, - повідомляє «Вісник+К».

Через непродумане рішення Кремля з війни в Афганістані не повернулись до своїх домівок 70 волинян та троє зникли безвісти. Вони виконували у чужій за вірою та звичаями країні свій інтернаціональний обов’язок. На честь кожного загиблого висадили по дереву. До благородної справи долучилися місцеві школярі та сім’ї ветеранів Афганістану з села Озеро. Перед початком висадки дерев отець Михайло відслужив панахиду по загиблих волинянах та благословив побратимів на добрі справи.

На честь 25-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану, яку відзначатимуть у квітні наступного року, ветеранська організація планує проведення суботника з озеленення названої на їхню честь вулиці Воїнів-інтернаціоналістів у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Свирид Показати IP 8 Жовтня 2013 14:38
В заголовку пише таке слово фото.А якого дєдька воно там пише коли тої фатарафії там нема.Та картінка з нета і зовсім не по темі.
Автор Показати IP 8 Жовтня 2013 15:44
Перепрошую, фото не відображалося. Будь ласка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus