USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Священики сповідатимуть по телефону

24 Жовтня 2011 17:10
Київські священики прийматимуть від грішників сповідь по телефону.
Про це розповіли у відділі соціального служіння УПЦ МП, пише Сегодня.
У православних храмах Києва в листопаді з'явиться нова послуга - сповідь по телефону. Розповісти священикові про свої гріхи зможуть важкохворі або ті, хто не може вільно пересуватися.
«Найімовірніше, у нас буде два священики, які постійно ходитимуть із телефонами. Їх номери ми оголосимо через кілька тижнів», - повідомив голова відділу отець Сергій Косовський.
«Якщо такою послугою скористається хоча б кілька людей, котрим це дійсно необхідно, - справа не марна», - зазначив він.
«Звичайно, ця сповідь не буде повноцінною, оскільки після неї людина не зможе причаститися. А людям, які бажають сповідатися перед важливою подією, краще зробити це особисто. Утім, у житті бувають різні випадки», - додав отець Сергій.

Подібна послуга нещодавно з'явилася і в Москві, повідомляє видання. На єдиному безкоштовному телефоні постійно «чергують» священики та диякони, які можуть вислухати, дати пораду і допомогти у важкій життєвій ситуації.

Українські священики говорять, що телефон для сповіді буде створений для виняткових випадків. Тим, хто просто хоче поговорити про Бога, пропонуватимуть прийти в храм і поспілкуватися віч-на-віч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
игумен Савватий Показати IP 25 Жовтня 2011 09:57
...зэло премудрое действо.
Exaboto Показати IP 25 Жовтня 2011 20:35
нєєє, ну так все нормально. Корпорація нарешті відкрила свій колл-центр :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus