USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Святий Миколай завітав до волинських діток-інвалідів

20 Грудня 2008 20:31
Вчора, 19 грудня, в день святого Миколая у Волинському обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулися урочисті заходи з нагоди свята. Про це 20 грудня повідомляє репортер «Волинських новин».
 
Захід відбувся за підтримки «Волинського обласного благодійного фонду Миколи Яручика» та безпосередньо його голови. Також свою посильну фінансову допомогу надали парафіяни храму Благовіщення Пресвятої Богородиці, та Молодіжне Православне Братство Миколи Святоші, князя Луцького. В заході взяли участь юні виконавці, які своїм мистецтвом викликали захват у присутніх у залі. Також дітям показали лялькову виставу-казку про рукавичку святого Миколая. По закінченню урочистостей дітям роздали подарунки. Ті, у свою чергу, в знак подяки своїм благодійникам заспівали пісню «Ой хто-хто Миколая любить».
 
До слова, що у цьому закладі почала діяти група «Керованого навчання» за методикою Андреа Петтьо. За словами працівників центру, ця методика є унікальною, адже в Україні вона застосовується вперше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus