USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Свирида і Корольчук не хочуть бути Луцьким міським головою

25 Вересня 2008 12:02
Лідер фракції БЮТ у Волиньраді Олександр Свирида і очільник біло-сердечної фракції в Луцькраді Юрій Корольчук не розглядають можливості балотування на посаду Луцького міського голови в разі ініціювання чинному градоначальнику Богдану Шибі недовіри. Про це 25 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Пан Корольчук телефоном пояснив, що питання його кандидатури на посаду міського голови зняте ще з минулих виборів: «Розмови щодо моєї кандидатури вже давно, на попередньому етапі, були припинені, бо я сказав, що це мене не цікавить.  Наразі моє прізвище давно не фігурує і ця тема давно закрита. На минулих виборах – так, мені така пропозиція поступала. Але я відмовився, оскільки існує ряд причин, які не дозволяють мені балотуватися».
Натомість Олександр Свирида був лаконічним: «Я не розглядаю такого варіанту, а достойним кандидатом на дострокових виборах буде Григорій Пустовіт».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 12:05
Свирида підколов Пустовіта))
Саша Показати IP 25 Вересня 2008 12:51
А Стемковський не відмовився :)
Саша Показати IP 25 Вересня 2008 13:03
А Стемковський мовчить видно має надію :))
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 13:55
Таке враження, що міського голову не лучани обирають, а Пустовіт призначає. Знову з людей "бидло" роблять.
БЮТолог Показати IP 25 Вересня 2008 14:15
1. Свирида має чудове почуття гумору. 2. А по яких таких темних причинах Корольчук не може балотуватись? Компромат якийсь є? 3. Ось це і є шанс для Стемковського.
Аналітик Показати IP 25 Вересня 2008 14:33
В Стемковського є харизма,а в УЖКГ є ресурс. Тому чому б і ні
VODkin Показати IP 25 Вересня 2008 15:39
Рано радуєтесь і шукаєте кандідатів. Романюк Шибу виручить по-любому. Він його боїться просто панічно - неясно чого.
перехожий Показати IP 25 Вересня 2008 18:20
Юрій Степанович довів на ділі, що він добрий господарник: не дав керованому ним підприєству загнутися в часи новітньої руїни. І мером він, мабуть, був би добрим. Але Корольчук добре усвідомлює, що його зоряний час вже минув і надривати здоров’я наприкінці п’ятого десятку і міняти сферу діяльності вже немає сенсу. Так що всує згадувати його прізвище, мабуть, не варто. Взагалі Юрій Степанович для Луцька зробив чимало. Будьмо йому за це вдячними.
Піарщик Показати IP 26 Вересня 2008 09:10
Свирида розчарував. Ну не можна ж так через підземний комплекс на Театральному майдані лягати під Шибу! Неможна так давати себе за дешево купити справжнім мільйонерам. Поки ще рішення залежить від Шиби, то я на вибори значиться не піду, але варто буде запустити механізм, коли вже Шиба ні на що не зможе вплинути, то тоді я кандидат на мери. А щоб потім ніхто нічого не зміг закинути, то й для тупих робиться виділення, що на мера не піду в "разі ініціювання чинному градоначальнику Богдану Шибі недовіри". А ось на наступні чергові вибори мера через рік піду аж зашумить! Гарний трюк Пустовіта і Свириди. І люди про Свириду почали говорити, як про можливого кандидата на мери, тобто звикати до цього. І він вроді не причому. Непоганий піар-хід!
Є думка Показати IP 26 Вересня 2008 10:07
Якщо Свереда відмовляється, то є інша кандидатура, яка себе нічим не заплямувала, це Микола Іванюк. Дуже зважена, поміркована і порядна людина. Він не створює конфліктів навколо себе, на відміну від Шиби, Зілінського та інших. Та й БЮТівці його підтримують.
Богдан Цезар Показати IP 26 Вересня 2008 10:43
А Стемковський чогось мовчить, що він не хоче бути мером. І при цьому щиро дивиться в очі Богдану Павловичу. І ти Брут? І ти Vlad?
БЮТолог Показати IP 26 Вересня 2008 11:59
Миколу Іванюка на царство!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus