USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Сила і міць: у Луцьку зважували учасників «Битви хрестоносців». Фото

12 Березня 2017 11:31
Підготовка до масштабного міжнародного професійного турніру зі змішаних єдиноборств «MMA PRO UKRAINE – 9: Битва хрестоносців» триває у Луцьку.

Обов’язковою умовою перед турнірною подією є зважування спортсменів. Офіційне зважування бійців відбулося в клубі «Show Базилік» у суботу, 11 березня, інформує ВолиньPost.

Участь у турнірі візьмуть 26 спортсменів із Києва, Чернігова, Харкова, Чернівців, Львова, Умані, Миколаєва, Херсона, Житомира, Кам’янець-Подільського. Також у Луцьку змагатимуться і спортсмени з Білорусі.

Головною подією змагань стане бій за звання тимчасового чемпіона України серед професіоналів між чернівчанином Юрієм Чобукою та харків’янином Владом Затиркою. Важилися спортсмени попарно із суперниками в своїх вагових категоріях – 93+; 70,3; 84; 61; 57; 93 кілограм. Один із організаторів дійства власник рекламної компанії «Аполінарія» Олег Тарасюк розповів, що рік назад вони провели кубок України з ММА, після чого керівництво ММА PRO України побачили рівень організації та дали шанс організувати турнір.

До слова, змагання таких масштабів проводиться тільки в 4-ох містах України. Один із спонсорів Ігор Дудівський розповів, що допомагає організовувати такі турніри щоб розвивати спорт в місті та області.

«Головна ціль, щоб молодь тягнулася до спорту і правильно дивилися на життя. Спорт – це вміння постояти за себе, за свою родину, за країну», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні у Порт Сіті стартують масштабні змагання із змішаних єдиноборств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus