USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Сильний вітер поламав дерева на Волині

3 Липня 2019 09:48
На Любешівщині під вечір, 1 липня, сильний вітер позривав дахи і поламав дерева.

Дерева ламалися і обривали лінії електропередач, а десь і шифер із покрівель познімало, повідомляє Волиньpost з посиланням на Нове життя.

Керівник Любешівської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Віталій Боснюк зазначив, що в ряді населених пунктів мали стійкі пошкодження і необхідно було провести комплекс робіт для відновлення електропостачання.

Тож цілу ніч і до 5 ранку ліквідовували обриви, проводили перемикання на резервні схеми живлення, аби люди отримали світло.

2 липня, роботи продовжили, крім того, надходили нові повідомлення про знеструмлення. Зазначається, що обриви ліній електропередач спровокували дерева, котрі попадали на них.

У Любешеві теж були обриви, найбільше постраждала вулиця та провулок Пушкіна. Тут дерево обірвало електролінію й проводи, по яких здійснювався інтернетзв’язок, та перекрило дорогу.

Подібне спостерігалося і в центрі села Судче.

В.о. старости Олена Бас розповіла, що по декілька шиферин у багатьох познімало як на господарських, так і на житлових будівлях. Така ж ситуація була і в Дольську та Люб’язі, про що повідомили сільські голови Ігор Кузьмич та Борис Шубич. Крім того, в Люб’язі старий ясен упав на хату, господар якої немісцевий, тому в домі ніхто не живе. Дещо розкрило дахи школи та спортзалу, але швидко їх перекрили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus