USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Син Трампа обманув про зустріч з «кремлівською юристкою» за настановою батька, - ЗМІ

1 Серпня 2017 09:13
Дональд Трамп особисто продиктував першу заяву його сина Дональда Трампа-молодшого про зустріч з юристом з Росії Наталією Весельницькою, яка відбулась в червні 2016 року.

Про це повідомляє The Washington Post.

Радники Трампа обговорювали на саміті G20 в Німеччині реакцію на витік інформації про зустріч сина президента з юристом. Вони зійшлися на думці, що необхідно виступити із заявою якнайшвидше, причому важливо говорити правду.

«Але Трамп особисто продиктував заяву, в якій Трамп-молодший повідомив, що він і російський адвокат «перш за все обговорили програму про усиновлення російських дітей» під час зустрічі в червні 2016 року», - пише видання, посилаючись на людей, які знайомі із ситуацією.

У заяві наголошувалося, що тема зустрічі не стосувалася виборчої кампанії. Але пізніше син Трамп визнав, що погодився на зустріч після отримання листа, в якому йому обіцяли надати компромат на Гілларі Клінтон.

Радники Трампа заявили виданню, що американський сам собі адвокат, стратег і публіцист і часто нехтує рекомендаціями професіоналів, яких найняв.

Заяви про зв'язок передвиборчої кампанії Трампа з Росією наклали тінь на його перші п'ять місяців на посаді президента США. Кремль спростував висновки американських спецслужб про те, що Москва намагалася схилити вибори на користь Трампа, використовуючи такі засоби, як зловживання електронними поштами лідерів демократів. Кілька днів тому в Спецкомітеті з розвідки Сенату США відбулися слухання, на яких виступили син американського лідера Дональд Трамп-молодший і зять президента Джаред Кушнер. Ще до початку слухань пан Кушнер направив в Сенат і Палату представників офіційну заяву, в якій він відкидає можливі звинувачення в зв'язках з російською стороною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 1 Серпня 2017 09:37
Трампа топить не будут. Просто серьезные дяди взяли этого клоуна за одно место, и теперь он будет делать все что нужно США а не параше. Вот и все, хотя ватанам можно еще шампанское попробовать открыть, и поистерить типо трампнаш ... Хаха, как красиво облажались ватаны!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus