USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Син Трампа погодився свідчити щодо втручання Росії у вибори США

30 Серпня 2017 08:58
Син президента США Дональд Трамп-молодший погодився дати свідчення в юридичному комітеті Сенату Конгресу, який веде розгляд щодо втручання Росії у вибори країни. Зазначимо, що свідчення відбудуться в закритому режимі.

Про це повідомляє CNN.

У повідомленні мовиться, що після кількох тижнів переговорів між членами комітету та представниками Трампа-молодшого останній погодився виступити перед конгресменами за зачиненими дверима.

Точна дата очікуваної бесіди не називається, проте голова юридичного комітету Сенату Чак Грасслі раніше заявляв виданню, що конгресмени планують заслухати свідчення сина американського лідера не пізніше вересня.

Через два тижні після того, як Дональд Трамп став кандидатом у президенти США від Республіканської партії, його старший син зустрічався в Trump Tower з адвокатом з Росії Наталією Весельницькою. На зустрічі також були присутні глава передвиборної кампанії Трампа Пол Манафорт та зять майбутнього очільника держави - Джаред Кушнер.

Розмова відбулася 9 червня 2016 року і є першим підтвердженим епізодом зустрічі наближених Трампа з громадянином Росії під час передвиборної кампанії: представники Кушнера і Дональда Трампа-молодшого підтвердили журналістам факт зустрічі.

Весельницька, зокрема, заявляла, що на зустрічі з Трампом-молодшим розповіла про діяльність компанії Ziff Brothers Investments Вільяма Браудера, яка, за її словами, ухилялася від сплати податків в Росії і направляла кошти на потреби демократів під час передвиборчої кампанії Гілларі Клінтон 2016 року.

Однак видання The New York Times з посиланням на трьох чиновників з Білого дому повідомляло, що син президента США Дональда Трамп Дональд Трамп-молодший погодився на зустріч із пов'язаним із Кремлем юристом під час передвиборчої кампанії 2016 року через обіцянку інформації, яка зашкодить кандидату від демократів Гілларі Клінтон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12345 Показати IP 30 Серпня 2017 10:15
Рассєя бальшая, а атступать ужє нєкуда ! Хаха, - вже синка за одне місце взяли, добре значить рижого прижали, буде все робити що серйозні дяді скажуть!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus