USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Син загиблого волинського бійця отримав омріяний подарунок

26 Грудня 2016 18:47
Син загиблого народного Героя України Андрія ЗадорожногоАндрій – отримав від волонтерів омріяний подарунок – новий комп’ютер.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Наталія Попова.

«Я щаслива, певно так само як Андрій)) і щиро дякую всім благодійникам, хто долучився до здійснення мрії такого чудового хлопця фінансово. Дякую Вячеславу К. з Ковеля, який зібрав цей комп і подарував від нас малому в День народження! Це був неймовірний сюрприз з неймовірними емоціями. Якщо чесно, я чогось розхвилювалася, щоб Андрійко не зловживав іграми, але мама Наталия Задорожняя запевнила, що такого не буде!) ... Ну і ми трохи поплакали по телефону(((....

P.S. Ніщо не замінить малому батька.... Але я думаю, що тато нашого Андрія, теж Андрій, тішиться разом з нами і бачить з неба щасливу усмішку сина... СЛАВА ГЕРОЯМ!!!», - йдеться у дописі Наталії Попової.

Нагадаємо, нововолинець Андрій Задорожній, капітан ЗСУ, загинув на сході 1 серпня 2014 року, рятуючи товариша.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Задорожний Показати IP 26 Грудня 2016 20:55
ніколи не був нововолинцем він був родом з Луганської області і там можливо ще живі його родичі.
123 Показати IP 26 Грудня 2016 21:09
Недорого коштує життя людини. Синові батька хто замінить, компютер?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus