USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Потрібна допомога, щоб привезти звільненого з полону волинянина

20 Липня 2015 11:39
Більше чотирьох місяців у полоні в проросійських бойовиків перебував волинянин Анатолій Семенюк, житель села Ржищів Горохівського району. Він – один із десяти військовослужбовців, визволених з полону 10 липня.

Зараз його лікують Харківському госпіталі. Щоб привезти Героя звідти додому, потрібна немала сума грошей. Про це повідомляє «Горохів – моє місто».

Анатолій Семенюк пішов воювати у свої майже 50 років, патріот країни і свого села Ржищів.

Тим часом, на Великдень, його син Андрій був важко травмований в дорожньо-транспортній пригоді. Хлопця прооперували у Волинській обласній лікарні, зараз він у комі.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у Бужанівській сільській раді, мама Андрія Семенюка наразі забрала сина додому, де продовжується лікування. Хлопець так і не вийшов з коми, йому потрібен постійний догляд і гроші на лікування.

«Наше село знову збирає їх, щоб допомогти Семенюкам. Просимо всіх чуйних людей теж внести свій вклад для цієї справи, адже Анатолій Семенюк пішов воювати і втратив здоров’я за всіх нас», — звертаються до усіх небайдужих друзі Андрія Семенюка, які назвалися Сашею, Ігорем і Василем.

Телефонувати просили у Бужанівську сільську раду до сільського голови Гиля Івана Порфировича 93-5-31, до Руслани Семенюк 0967340125.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Mik (галицька миша) Показати IP 20 Липня 2015 11:50
Уряду, владi - ганьба! В усiх країнах лiкування поранених вiйськових та повернення звiльнених з полону додому здiйснюється за державний рахунок!
Іолай Показати IP 20 Липня 2015 11:54
Рахунок банківський виклали б, бажаючі могли б закинути трохи.
ДО ГУНЧИКА І ЙОГО КО Показати IP 20 Липня 2015 22:49
ПРОСНІТЬСЯ ВОВКИ ПОЗОРНІ
ковельчанка Показати IP 23 Липня 2015 17:36
Як важливо зараз нам людям лопомогати цій родині Батько пішов на війну в такому віці - це вже позиція та поступок справжнього чоловіка .Був шофером попав в полон лежав на снігу травмований та побитий.Господь дарував йому життя -а нам треба бути милосердними

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus