USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Синоптики прогнозують спеку, але не таку, як торік

31 Травня 2011 10:41
Україну влітку очікує спекотна погода, хоча температурний рекорд минулого року не повториться.
Середина літа відзначиться сильними зливами. Про це повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда, – інформує ТСН.

«Літо однозначно буде спекотним. Тривалого детального прогнозу на 90 днів наука не дає, але аналіз статистики останніх 20-ти років говорить про те, що імовірність спекотного літа цього року близька до 100%», - розповів він виданню «Сегодня».

«Спільне для всіх трьох літніх місяців – багато днів з температурою 30-35 градусів, але я не думаю, що можливе повторення минулого року – спека до 40 і посуха. Але на заході спекотних днів очікується менше. Традиційно сухо і спекотно буде на сході, в центрі, ну і зрозуміло, на півдні», – додав керівник Гідрометцентру.

За його словами, липень відзначиться сильними грозовими зливами з градом, особливо в другій половині місяця. У Карпатах через це можливі повені, але не небезпечні. Тепло захопить і половину вересня, але з третьої його декади різко і відчутно похолоднішає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus