USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ситуація в регіонах: росіяни завдали ударів по двох НПЗ, обстрілювали шість областей України

25 Квітня 2022 10:03
У ніч на 25 квітня у Дніпропетровській області російські війська обстріляли з «Ураганів» Широківську громаду, ввечері був ракетний удар по НПЗ і ТЕЦ у Кременчуку, а також по НПЗ у Лисичанську, тривали обстріли в гарячих точках.

Про це повідомляє УП з посиланням на дані голів областей.

На Полтавщині у неділю ввечері 9 ракет ударили по Кременчуцькому НПЗ і Кременчуцькій ТЕЦ. Одна людина загинула, 7 постраждали. Всі пожежі локалізовано. Майже всі райони міста – без гарячої води.

На Дніпропетровщині було кілька повітряних тривог за ніч. Опівночі окупанти обстріляли з «Ураганів» Широківську громаду, що межує з Херсонщиною. Влучили по околицях. Попередньо ніхто не постраждав.

Тривали обстріли з артилерії крайніх житлових кварталів Харкова вночі. Інформацію про постраждалих ще уточнюють, на ранок відомо про одного постраждалого.

По області на Великдень протягом дня бути активні обстріли Чугуєва, Золочева та населених пунктів районів. Протягом доби на Харківщині дві людини загинули, 11 поранено.

Луганщина – під потужними обстрілами росіян. Згоріли три багатоповерхівки та чотири приватні будинки. Через ворожий вогонь потрапили в ДТП або зайнялися кілька автомобілів, зокрема вантажних.

Російська армія вже втретє влучила в нафтопереробний завод у Лисичанську.

На Донеччині – щільні обстріли населених пунктів уздовж лінії розмежування. Як наслідок – п’ять загиблих цивільних, серед яких двоє дітей.

З ночі обстріли тривають у Мар'їнській ТГ, Торецькій, поблизу Авдіївки і Лиману. На ранок відомо про щонайменше одного загиблого та чотирьох поранених цивільних – у Лимані, в селищах Шандриголове і Середнє.

Маріуполь у блокаді. Українські військові утримують «Азовсталь».

На Херсонщині ситуація напружена. Росіяни обстрілюють населені, область на межі гуманітарної катастрофи.

У Миколаївській області внаслідок обстрілу села Шевченкове якого сталася пожежа приватних господарських будівель.

Відносно спокійно ніч минула на Волині й Закарпатті, у Рівненській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Сумській та Чернігівській областях.

Однак уранці повідомили про вибухи та пожежі на Львівщині й Вінничині. На Рівненщині – два ракетні удари по об‘єктах залізничної інфраструктури, як повідомили в ОВА, обійшлося без жертв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus