USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Таксиста, який їздив Луцьком з георгіївською стрічкою, упіймали п’яним, - ЗМІ

25 Серпня 2017 15:17
У Луцьку нетверезим за кермом впіймали таксиста, який раніше матюкався до учасників похоронної процесії і возив в машині георгіївську стрічку.

Подія трапилась в ніч на 25 серпня у Луцьку, - повідомляє «Волинь24».

Так, патрульні впіймали водія на червоному Опелі, який явно виглядав нетверезим. Надув чоловік у драгер аж 1,39 проміле алкоголю (допустима норма – 0,2).

Виявилось, що це вже не перший подібний «зальот» цього водія. Поліція вже вчетверте ловить його за кермом напідпитку.

А ще цей же чоловік відзначився тим, що заважав похоронній процесії, коли ховали загиблого в АТО лучанина Максима Гринчишина. Тоді він вклинювався у колону і матюкався до учасників процесії. Окрім цього, в панелі його авто була георгіївська стрічка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Серпня 2017 21:46
Виявилось, що це вже не перший подібний «зальот» цього водія. Поліція вже вчетверте ловить його за кермом напідпитку. Клоуни.Шо тут такого?Тож не в чотириста сорок чотири тисячі чотириста сорок четвертий раз, а всього навсього четвертий, ще й нікого не збив на пішоходному переході ні разу.
? Показати IP 25 Серпня 2017 22:14
В четверте ловлять на підпитку? Перешкоджав похоронній процесії? Возить колорадську стрічку? І цей ... спокійно їздить далі як не в чому не бувало, та ще й розвозить людей??? Ви серйозно?!
бритва оккама до ? Показати IP 26 Серпня 2017 10:35
насправді похоронна процесія перешкоджала руху транспорту...А четвертий раз п'яний за кермом - це браво і аплодисменти українському правосуддю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus