USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Таксисти бояться наших доріг, як чорта», - лучанка

16 Березня 2017 12:06
Мешканка мікрорайону Вересневе нарікає на поганий стан доріг, через який ані маршрутки, ані таксі до них їхати не хочуть. Натомість у міськраді переконують, що вона перебільшує.

Про це стало відомо під час програми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 15 березня.

Так, до студії зателефонувала жінка, яка розповіла, що ввечері на Вересневе немає чим доїхати. Раніше, каже вона, остання маршрутка їхала з центру о 23 годині, а тепер після 21.20 добратися нічим. І викликати таксі не завжди виходить.

«Не хочуть їхати навіть таксі. Бояться району, як чорта, бо дороги нікудишні: гірше села», - нарікає жінка.

Натомість заступник міського голови Сергій Григоренко з такими словами не згідний. Мовляв, кілька років тому там капітально відремонтували центральну вулицю, та й інші вулиці "потрохи роблять".

А ось щодо маршруток у пізню пору доби, то так, каже він, є скарги, що кінцеві рейси зриваються. От тільки на перевізників тиснути з вимогою виконувати умови договору зараз в раді не надто ризикують, бо вони буцімто «у передстрайковому стані».

Нагадаємо, в Луцьку перевізники вимагають підвищення вартості проїзду в міському транспорті. Інакше вони погрожують страйком.

Проект рішення про підвищення вартості тарифу хотіли затвердити ще минулого тижня, та достатньої кількості голосів під час засідання виконкому не набралося. Одна з причин – громадські слухання, призначені на 10 березня. На слуханнях, до слова, жодного рішення не ухвалили, адже рішення вважається прийнятим, якщо проголосує більшість від зареєстрованих. Щоправда, питання підвищення вартості тарифу зібрало найбільше голосів у залі, хоча цього не вистачило для його затвердження. Це сталося, зокрема і тому, що перевізники прийшли з чималою групою підтримки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Березня 2017 14:48
я недавно проїзджаючи по вул Рівненській біля мрео зловив яму на швидкості таку глибоку шо аж в голові потемніло ,шо там вже говорити про заковулки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus