USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Талий сніг промочив будинок на чотири поверхи. ФОТО

22 Лютого 2010 11:34
Жителі будинку №36, що на вулиці Лесі Українки в Луцьку, постраждали від талого снігу: вода з даху просочилася по стінах аж до першого поверху.
Мешканці розповідають, що ще два тижні тому викликали вишку, аби працівники ЖКП №3, який їх обслуговує, розчистили сніг з даху їхнього будинку. У відповідь почули лише обіцянки. У четвер, 18 лютого, коли настало потепління, – сніг потік.


Затопило не лише останній поверх, який традиційно страждає від підтоплення, а й нижні. Пошкоджені не лише стіни, стеля та підлога квартир, а й меблі, килими, одяг господарів.  



 В одній з квартир зі стелі відвалився великий шмат штукатурки. Господиня оселі каже, що співробітниця ЖКП №3, побачивши це, сказала, що це жильці ремонт роблять, тому все і валиться.


В іншій квартирі проживає молода сім’я з немовлям. Вони занепокоєні тим, що в квартирах відчувається сирість, на стінах постійно з’являється грибок. Через вологі стіни жителі бояться вмикати світло. Кажуть, що побутова техніка почала гірше працювати, постійно вибиває електроенергію.

Мешканці кажуть, що неодноразово телефонували на гарячу лінію Луцького міського голови та відвідували особисті прийоми у його заступників. Жильці справно сплачують комунальні послуги, проте не розуміють навіщо потрібні ЖКП, якщо вони не справляються зі своїми обов’язками.  

Після приїзду до будинку журналістів місцевого телеканалу у суботу, 20 лютого, вишка на Лесі Українки таки приїхала, сніг розчистили. Але, проблема й досі залишається, принаймні до наступного снігу.


Окрім підтоплень будинку загрожує руйнація, кажуть мешканці. Адже декорації на фасаді будинку від вологості тріскаються і починають осипатися.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
citizen Показати IP 23 Лютого 2010 20:43
А тарифи все підвищують і підвищують на утримання будинку, а як нічого не робили так і не роблять - крім регулярного вивозу сміття (ну по крайній мірі це біля мого будинку).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus