USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку може обвалитися ще один будинок

4 Квітня 2014 17:07
Будинок на вулиці Кондзелевича, 5 може завалитися, якщо не прийняти необхідних рішень. Про наголосив депутат Луцької міської ради Андрій Буй під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 4-го квітня, спробували розібратися з людською бідою.

«Фактично підвал повністю затоплений водою. Він вниз таки й же у три поверхи, як і будинок. Рівень вологи більше норми у два рази. Там живуть діти», - доповів голова комісії Андрій Буй.

Він запропонував вирішити питання з водою у підвалі, потому відселити мешканців, а в майбутньому використати приміщення як музей.

Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко сказав, що в казні немає грошей на нове житло для людей, а таке рішення викличе лавину обурення від інших мешканців, у яких «складні» будинки.

На це відреагував член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

«Якби ви побули там, Сергію Анатолійовичу, то б ви зрозуміли проблему людей і підтримали нас. Там стіни просто просякнуті вологою й водою, вони розвалюються. Якщо зволікати, то може повторитися трагедія, яка трапилася на Рівненській 109, коли обвалився будинок. А те, що грошей немає – неправда! Гроші є, треба з чогось перевести, менше вкрасти й гроші будуть», - сказав Ігор Поліщук.

Члени комісії постановили зібратися 10 квітня для подальшого розгляду цього питання, вирішили запросити Луцького міського голову Миколу Романюка, аби він доповів щодо можливості відселити людей. Також затвердили проект рішення щодо усунення причин підтоплення будинку на вулиці Кондзелевича, 5, який є архітектурною пам'яткою національного значення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мешканець будинку Показати IP 5 Квітня 2014 00:06
Слабенко знає як вирішити питання, він звернеться до уряду, вони дадуть мільйони, людям куплять квартири. Якщо не вирішать - розстріляти! Треба поспішати, бо Слабенко піде на митницю, не буде мати часу. А ще Гузь займався цим питанням і Пустовіт, ми чекаємо роботи, а не балаканини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus