USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Танкісти 14-ої бригади – найкращі в ЗСУ

11 Вересня 2016 08:00
Змагання за кращий танковий взвод Збройних Сил України, в яких беруть участь кращі танкісти Сухопутних, Військово-морських та Високомобільних десантних військ ЗСУ, завершилися на військовому полігоні в Чернігівській області. Сухопутні війська представляв танковий взвод Волинського з’єднання, який нещодавно виборов перше місце в Сухопутних військах.

Про це повідомляють у прес-службі Волинського з'єднання.

Змагалися танкісти у кількох номінаціях: літній військовий біатлон, снайперська та флангова стрільба з танків, стрільба на дальні відстані та танкова карусель.

Запеклою, складною, емоційною та неймовірно цікавою була боротьба танкістів. Особливо для танкістів 14-ої бригади, адже перемога в цьогорічному конкурсі була для них принциповою і, можна сказати, без перебільшення, справою честі. Адже саме ці танкісти виграли попередній такий конкурс, який відбувався у 2013 році.

Результатом масштабної підготовки, надзвичайних зусиль та бойового досвіду стала перемога танкового взводу 14-ої окремої механізованої бригади, яка входить до складу військ оперативного командування «Захід» Сухопутних військ. Наші воїни-танкісти вкотре довели, що вони найкращі!

"Всі три екіпажі доклали максимум зусиль, аби вибороти цю перемогу. Всі наші танкісти - учасники АТО, вони мають бойовий досвід, який нам згодився. Приємно, що перехідний приз – танк Т-34 повертається на своє почесне місце в штаб нашої військової частини", - каже командир підрозділу капітан Роман Багаєв.

Танкісти небагатослівні, але неозброєним оком видно, що перемозі надзвичайно раді. Не приховують, що перемога далася непросто, адже суперники були достойними.

Нагороджував переможців начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко, який зі словами подяки за професійність та майстерність вручив танкістам 14-ої окремої механізованої бригади сертифікат на 90 тисяч гривень, державні нагороди, цінні подарунки. Командира підрозділу капітан Романа Багаєва нагородили орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня. Також Головнокомандувач привітав всіх із Днем танкіста, який відзначають сьогодні, 11 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дуріхін Показати IP 11 Вересня 2016 09:04
А форма як у космонавтів .
Мудрики Показати IP 11 Вересня 2016 09:25
Це ми з Тішиком їх навчили і підготували ,а Макара щось не видно.
51 омбр Показати IP 11 Вересня 2016 09:42
Невистачає лише скафандрів,привет лунатікам.
СУГС Показати IP 11 Вересня 2016 10:13
Відродження Української Армії- це відродження України.
До сугс Показати IP 11 Вересня 2016 11:37
З такими як порошенко, муженко,колеснік.кравченко,шемчук,герасимук,шевчов ,ковальчук-БАГАТО МОЖНА ТІЛЬКИ ВКРАСТИ І СПИСАТИ на патріитизм і відродженя.
zeroprint33@0UTlook. Показати IP 11 Вересня 2016 16:12
Ти правий друже
декомунізація Показати IP 11 Вересня 2016 19:55
А макет танка Т-34 -85 сталінського зразка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus