USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Тартак у Луцьку: нові пісні та старі хіти, які звучать востаннє

30 Квітня 2017 09:00
У рамках всеукраїнського туру гурт Тартак завітав у рідне місто соліста Олександра Положинського Луцьк. Шанувальникам рок-гурту презентували концертну програму «Історія триває» та анонсували вихід одразу двох нових альбомів.

Гурт виступив 29 квітня у «New Opera Dance Club».

На початку виступу Олександр Положинський нагадав, що на професійну стежку музиканти вийшли після успішного виступу на музичному фестивалі «Червона рута -1997».

Впродовж музичного вечора Тартак зіграв пісні із усіх 8 альбомів.

«Тут ви чуєте наживо пісні, які, можливо, вже й не почуєте. Бо ми зараз виконуємо набір пісень, потім у літку ще буде фестиваль там вже буде менше старих хітів й із середини осені будемо грати лише пісні з нових альбомів, які вже дописуються, надіюся до кінця літка вийдуть. Відповідно, для старих пісень місця лишається мало. З цим вас і вітаю», - звернувся до шанувальників Олександр.
Аби публіка більше драйвувала під запальну музику, Положинський вчив лучан разом танцювати під пісню «Їм було байдуже». А потім жартував, що рухи, які виконували, мають цілющі властивості й ефект омолодження.

Палкими аплодисментами зустріли пісню «Буча-Чака».
Далі Тартак заграв пісню «Мене вже немає» із альбому «Вічність», слова якої написані до трагічних подій в Україні, але особливо актуальні й сьогодні.
Під пісню «Їм було байдуже» учасники концерту знову вивчили танцювальні рухи та разом із музикантами танцювали.
Не забули музиканти й про найменших шанувальників, дітей. Тому Олександр Положинський запросив на сцену дітей, попросив, аби чоловіки підійшли ближче до сцени й провів роковий стрибок на глядачів, які зловили музиканта руками та хвилею повернули на сцену. Такий же трюк повторили й діти.
Виступ музикантів, розповідають лучани, дав можливість відпочити, емоційно зарядитися позитивом та послухати якісну музику. Зі слів Миколи, цей гурт у когорті улюблених ще зі шкільних років.
«Дуже приємно, що про рідне місто не забувають, що ми маємо можливість слухати їхню живу музику, насолоджуватися якісним продуктом. Ми бачимо, що сьогодні ринок переповнений поп-музикантами, багато виконавці тікають в Росію чи часто гастролюють туди заради збагачення, натомість перед нами зовсім інша реальність – патріотичний рок-гурт, і він з Луцька. Я горджуся, що Олександр Положинський родом із Волині», - наголошує чоловік.


Лучанка Катерина теж переконана, що в тому, що аткі музиканти, як Олександр Положинський – гордість для країни.
«Не так багато в Україні є гуртів, як не зраджують державній мові, та саме українською виконують пісні.

Мені лише прикро, що не всі можуть насправді оцінити таку музику, адже, я маю знайомих, які ідуть на виступ Ольги Полякової, а сюди не хочуть. Мені складно зрозуміти такі вчинки, бо ж Тартак різногранний: є пісні драйвові, ліричні та філософські з глибоким змістом. Я вважаю, що ми маємо бути свідомими й цінувати таких музикантів», - розповіла Катерина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Підгорецький Показати IP 30 Квітня 2017 09:05
Оксанка і Іруська - самі любімки))
Ностальгія Показати IP 30 Квітня 2017 09:07
Було би в рази більшe людeй, якби концeрт був нe в “Опeрі”...
пр Показати IP 30 Квітня 2017 10:39
пропащие
Я Показати IP 30 Квітня 2017 10:57
Кому АТО, а кому гульки ... От де контингент для служби в армії.
Не дратуйте Показати IP 30 Квітня 2017 11:49
Чому ж ви не пишете гнівні коментарі під фоторепортажами з нічних пафосних тусовок? Де молоденькі дівчата позують з келихами в руках, де папіки з животіками та ланцюгами такої товщини, що ними можна собаку прив'язати.
Николай Показати IP 1 Травня 2017 13:53
Пир во время чумы, распущенные богатенькие развлекаются, не время, каждый день пацанов на дурной войне убивают, а эти зажравшиеся р*жы быкуют.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus