USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тартак, С.К.А.Й. і Крихітка борються за MTV

31 Серпня 2009 17:25
Поки весь світ відзначав день народження Майкла Джексона, у Києві на Контрактовій площі зібрались українські музиканти, аби поборотись за право представляти нашу країну в Берліні. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Отож, першими на сцені українського MTV EMA з'явився гурт Marakesh. Після яких виступила Юлія Nelson. Юля згадала про день народження "поп-короля" і навіть заспівала одну із його пісень. Nelson передала естафету молодому гурту KAMON!!! Космічні дівчата після виступу розповіли про свою нафантазовану історію участі у конкурсі MTV EMA. А от дівчата, які наступними вийшли на сцену, гурт Sister Siren зізнались, що прийшли на конкурс не змагатись, а просто поспівати. Самі ж пообіцяли проголосувати за Green Grey.
 
Як інформує сайт ТСН, наступними на сцену вийшли хлопці із гурту «АНТИТІЛА». Після яких також заспівали Green Grey, Крихітка, С.К.А.Й. та Тартак.
Нагадаємо, що вперше кращий український виконавець MTV EMA був обраний у 2007 році – ним стала співачка Lama. Перший концерт на підтримку MTV EMA в Україні відбувся в 2008 році.
 
У вересні буде запущений фіційний сайт, де відвідувачі зможуть голосувати за кращого українського виконавця, який в Берліні отримає нагороду «Best Ukrainian Act».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus