USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У «Луцьктепла» забрали гроші – передвиборча кампанія «Континіуму» почалася, – Недопад

4 Серпня 2017 12:43
Понад мільйон гривень «Укргазбанк» перевів із рахунків ДКП «Луцьктепло» на користь фірми-прокладки «Тепелен», яка входить до олігархічної групи «Континіум». Цими діями, вважає перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, вони вступають у передвиборчу компанію й хочуть не дати місту належно ввійти в опалювальний сезон.

Про це йшлося під час зборів трудового колективу на підприємстві 4-го серпня.

На початку директор «Луцьктепла» Валентина Малютіна нагадала, що через шахрайські схеми та незаконні рішення судів 2012 року ТОВ «Тепелен» отримало право стягнути 28 мільйонів гривень боргу за послуги, які, фактично, «Луцьтепло» вже винне іншому контрагенту.

Також вона додала, що цього тижня підприємство незаконним методом втратило мільйон гривень на користь «Тепелен».

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: З РАХУНКІВ «ЛУЦЬКТЕПЛА» СПИСАЛИ МІЛЬЙОН НА КОРИСТЬ ФІРМИ-ПРОКЛАДКИ «КОНТИНІУМУ»

Ситуацію пояснив Григорій Недопад, що за цим фактом вже звернулися до правоохоронців.

«Ми бачимо, що, фактично, група «Континіум» розпочала передвиборчу кампанію, й хочуть не дати нам нормально зайти в опалювальний сезон. Але здаватися ми не будемо. Ці 1,071 мільйона гривень мали йти вам (працівникам ДКП «Луцьктепло» - ред.) на зарплати, але керівництво «Укргазбанку» ці кошти списали на користь «Тепелену», що є незаконно. Тому ми звертаємося в прокуратуру й поліцію, щоб притягнути керівництво банку до відповідальності», - розповів Григорій Недопад.
Та додав, що на 8-ме серпня заплановане судове засідання із «Тепеленом».

Відтак люди вирішили, якщо Феміда не стане на сторону «Луцьктепла», то готові їхати з протестами в Київ.

Під час зборів директор підприємства також зауважила, що зараз вивчають питання й готують експертний висновок, чи можливо буде укріпити існуючі котельні, аби відмовитися він «континіумівської» котельні на Карбишева, 2, за яку щомісяця платять 650 тисяч гривень.

Зауважимо, що банківські рахунки ДКП «Луцьктепло» досі лишаються замороженими через незаконне стягнення грошей фірмою-прокладкою «Тепелен».

Нагадаємо, окрім цих проблем, перед ДКП «Луцьктепло» держава боргує 140 мільйонів гривень.

Насамкінець, голова профспілки Неоніла Слюсар подякувала міській владі за підтримку.
«За рік роботи нового керівника ми побачили, що це людина, яке не працює ан якусь олігархічну групу, а турбується про комунальне підприємство. Також ми бачимо, що міська влада витягує «Луцьктепло» з тієї діри, в яку загнали нас попередники», - подякувала Слюсар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
оле Показати IP 4 Серпня 2017 16:01
та підніміть тарифи за гарячу воду та тепло ще в три рази ( до економічно обгрунтованих) тоді з боргами розрахуєтесь ще й зарплати собі поробите по 15 тис грн. в місяць.
Мешканець Показати IP 5 Серпня 2017 09:09
Одні "роботяги" сидять в залі,а чому ж не сидіти,прохолодненько і поспішати немає куди,за це ж платять ,а що труби гнилі і ВОТЕ і ВОГВ за рік за Законом повинні стояти в кожному будинку дрібниці.Ще є час,але насправді його вже немає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus