USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи розпочнуть опалювальний сезон у Луцьку достроково

10 Жовтня 2017 09:59
Про те, чи є причини для початку опалювального сезону у місті достроково повідомила директор ДКП «Луцьктепло» під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 10 жовтня.

Зокрема, зі слів директора ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної,наразі всіх показників для початку опалювального сезону немає. Так, потрібно аби середньодобова температура протягом трьох днів поспіль становила менше 8 градусів. Поки що така температура утримувалася не довше, ніж протягом однієї доби. Для більш комфортного перебування дітей в садочках та школах, а також пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні, з п’ятниці теплоносій подають на одинадцять ДНЗ, 6 шкіл та 5 медичних закладів, зокрема, міську клінічну лікарню, пологовий будинок, будинок дитини, госпіталь інвалідів війни, дитячу клінічну лікарню. У деякі школи тепло не подають, тому що вони виявилися неготовими з технічних причин. Наразі теплоносій подають з 6 до 22 години, за графіком подачі теплої води. Тоді, коли виконком ухвалить рішення про початок опалювального сезону, як заначила Малютіна, перейдуть на цілодобове опалення.

Нагадаємо, під загрозу початок опалювального сезону ставить «фірма-прокладка» «Континіуму», яка вимагає у ДКП «Луцьктепло» виплати 28 мільйонів гривень заборгованості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Anat Показати IP 10 Жовтня 2017 10:33
нема слів... тобто у нас садочки по місту розкидані в різних кліматичних зонах.... бо в одних зі слів чиновників подають тепло а в інші ні.... а слабо оприлюднити в які подають бо кого з батьків не питаю майже 90% не пускають в садок бо там холодно і в дитини відразу соплі...
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2017 10:34
Треба щоб всі перехворіли,спалили обігрівачами квартири,парочку трупів,от тоді вони переглянуть свої правила подачі тепла,так як з ліфтами і освітленням,поки хтось не загине,тоді шевеляться
Світязь Показати IP 10 Жовтня 2017 10:40
ЩО ВИ МЕЛЕТЕ "місцеві органи влади ПОВИННІ прийняти рішення про подачу тепла, якщо середньодобова температура протягом трьох діб буде нижче +8 градусів." АЛЕ МІСЦЕВІ ОРГАНИ МАЮТЬ ПРАВО ЗРОБИТИ ЦЕ ЯКЩО на соціальних об'єктах внутрішня температура приміщень буде менше 16 градусів, також має бути включено опалення!!! ПІдіть в 40ковий садочок і поміряйте....!!!!!
Лучанин Показати IP 10 Жовтня 2017 12:04
В садочках ДУЖЕ холодно !!!
лучанка Показати IP 10 Жовтня 2017 12:12
ХТО, КОЛИ придумав ці дебільні, інакше не назвеш, середньдобові +8, це означає заморозки вночі, якщо хтось тпа "пустоцвіта" не розуміє!!! він не живе в холоднючій квартирі, не лікує хворих дітей, а головне, його очевидно щось інше гріє!!!
Вадим до лучанка Показати IP 10 Жовтня 2017 22:25
Цю норму взяли з СанПин СРСР.
цікаво Показати IP 10 Жовтня 2017 12:34
цікаво яка температура у будці Валентини Малютіної, чи така як в усіх?!
Луцьктепло Показати IP 10 Жовтня 2017 13:37
Чого тут нити? Пишіть та дзвоніть Пустовіту, який має видати розпорядження про початок опалювального сезону, оскільки ЛТ без ЙОГО дозволу не може подати опалення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus