USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Таємничу «завісу» договорів ДКП «Луцьктепло» привідкриють

5 Серпня 2015 12:57
Луцькі депутати стверджували, що городяни переплачують 30% за тепло через «таємні» договори «Луцьктепло» із «Захід ТЕГ» за давальницьку сировину. Підприємство таки покаже угоди, але виключно членам виконкому без публічного оприлюднення.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 5-го серпня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що більше 3 мільйони гривень щомісяця переплачують лучани за теплоносії через укладений договір між ДКП «Луцьктепло» і підприємством «Захід ТЕГ», що пов’язане з групою «Континіум». Подробиці цього договору «вкриті мороком». Про це заявив під час засідання постійної комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження Луцької міської ради 23-го липня повідомив депутат Сергій Сівак.

З його слів, «цей договір настільки втаємничений, що жодна людина, окрім обмеженого кола керівників «Луцьктепла», не знає про його зміст.

Сьогодні ж під час виконкому Луцький міський голова Микола Романюк запевнив, що будь-хто із членів виконкому може прийти на підприємство і йому покажуть договір. Втім, зауважимо, що він не для публічного оголошення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus