USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Театральний фестиваль «Мандрівний вішак» шукає суддів

9 Вересня 2015 10:15
Фестиваль театрів за межами театру «Мандрівний вішак» буде вдруге відбуватися у Луцьку. Цього року театр «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури та Управління культури Луцької міської ради вирішив «мандрішачити» в українському вимірі, - йдеться на сайті театралів.

Так, 3-4 жовтня до Луцька з’їдуться достойні творці українського театру, яких не варто розділяти на аматорів і професійних артистів. Їх усіх об’єднує гостре відчуття нашого часу та прагнення до пошуку. Згідно концепції «театр за межами театру» колективи виступатимуть у непристосованих для показу спектаклів місцях, - йдеться у повідомленні.

Гармидерівці повідомляють, що цього разу театри не будуть боротися за Гран-прі. Найвищою нагородою для них буде теплий прийом глядацької аудиторії та оцінка суб’єктивних суддів.

«Хто ці загадкові суб’єктивні судді? Одним із них можете стати і Ви чи Ваша спілка, фірма, організація тощо! І для цього Вам не потрібно бути експертом у сфері театру», - йдеться у повідомленні.

Ви повинні:

1. Мати бажання підтримати сучасний театр;

2. Зголоситися до 25 вересня, заповнивши форму;

3. Підготувати винагороду (подарунок) для одного з театрів та узгодити її з оргкомітетом;

4. Переглянути усі 5 вистав гостей фестивалю (3-4 жовтня, орієнтовно з 13:00 до 21:00 з перервами);

5. На закритті фестивалю оголосити свого фаворита і вручити свою заздалегідь підготовлену винагороду (подарунок).

Cуб’єктивні судді будуть почесними гостями фестивалю, представлятимуться публіці перед початком кожної вистави. Кількість суб’єктивних суддів є обмеженою. Оргкомітет залишає за собою право без пояснення відмовити заявникові у наданні статусу суб’єктивного судді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus