USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Техніка лісівників понівечила дорогу до двох волинських сіл

5 Квітня 2018 16:24
Вже за рік може вийти з ладу дорога до сіл Домашів та Микове Ківерцівського району, оскільки лісівники Цуманського держлісгоспу перевозять нею ліс технікою з великою вантажопідйомністю.

Про це йшлося під час пленарного засідання 19 сесії Волинської облради 4 квітня.

У запиті до голови ОДА депутат Анатолій Грицюк повідомив, що до нього звернулася сільський голова Журавичів, а також, з колективним листом, жителі сіл Домашів та Микове. Дорога побудована у 2009 році на торфово-болотних ґрунтах та вимагає експлуатації транспортом з невеликим навантаженням на вісь.

На жаль, трапилося так, що у Сильненській ОТГ лісівників Цуманського держлісгоспу не допускають на дороги, тож вони знайшли шлях через села Домашів та Микове. Ця дорога вже перебуває у такому стані, що за рік вийде з ладу. Депутат зауважив, що не проти перевезення лісу, але лісівникам варто використовувати невеликий транспорт, а не лісовози, що мають велику вантажопідйомність і руйнують дороги. Він повідомив, що дорогу Тростянець-Яромель у Ківерцівському районі зруйнували також працівники лісової галузі.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Скоро вибори Показати IP 6 Квітня 2018 12:45
Рідко вступаю в полеміку, але деякі абсурдні ситуації .... ліс ліс ліс якби не той ліс не було б біди, коли дивишся як деякі активісти активуються тільки перед виборами стають і переживатєльними і небайдужими. Лісовози їздять і зараз і пятдесят років тому, техніка не змінилася ні по габаритах ні по вантажопідйомності. І дорога не руйнувалася бо робили якісно. А будуючи дорогу потрібно враховувати що на території району є потужні промислові підприємства (доречі податки платять не маленькі на утримання чинуш) і це не лише лісгоспи, яким не підходить дорога де під час будівництва гроші вкрали і щебінь смолою залили єлі єлі . Не там шукаєте проблему, звісно тепер винне підприємство, а де ви були раніше .... коли ту дорогу планували, будували, ремонтували ... чого сидячи у ківерцівській районній раді вас ці питання не хвилювали де була ваша робота на розвиток інфраструктури та промисловості

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus