USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Техноляндія, батл патріотів та бульбашкове шоу: як святкували День захисту дітей в Луцькому НТУ. Фоторепортаж

1 Червня 2022 21:16
Демонстрація роботів, батл патріотів, покази спортсменів, бульбашкове шоу та дискотека – Луцький національний технічний університет влаштував справжнісіньке свято для дітлахів у День захисту дітей.

Захід під назвою «Дитячий університет» відбувся 1 червня у виші. Жодна дитина не залишилася без патріотичного малюнку на обличчі, який робили усім охочим, хто завітав на свято.
Маленьких гостей привітала ректорка ЛНТУ Ірина Вахович:«Я рада вас бачити та щиро сподіваюся, що ви закохаєтеся в цей університет і з часом будете його студентами. Для вас ми підготували дуже багато локацій, кожен з факультетів підготував свою сюрпризи. Я хочу, щоб ми разом отримали максимальну насолоду від спілкування, адже ви - наше майбутнє. Насправді, зараз дуже складний період. Ви вже є дітьми війни. Але ми робимо все для того, аби ви хоча б на день забули про те, що відбувається в Україні. Тому отримуйте задоволення від перебування у нашому університеті».
Дітям запропонували відвідати неймовірну країну знань, дива та спорту. Для юних гостей працювало кілька локацій. У диволяндії дітлахи малювали, розмальовували та робили різноманітні вироби. У техноляндії могли поринути в науки, випробувати роботів та побачити різноманітні експерименти.
Крім того, вони взяли участь у патріотичному батлі, відповідаючи на питання, які стосувалися України, а після цього отримували подарунки.
Проте чи не найбільше дітям сподобалися показові виступи бійців та неймовірне бульбашкове шоу.

А завершилося дійство святковою дискотекою.
Яким був День захисту дітей в ЛНТУ – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus