USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Текст Подерв’янського, який ще не надрукували. Ексклюзив у Луцьку (18+)

29 Травня 2015 11:40
Гумор на межі брутальності. Саме на межі, бо як би там хто не казав про творчість Леся Подерв’янського, його вульгарщиною не назвеш.

Просто його твори часто такі, як саме наше життя – на грані ввічливого виховання і суворих реалій дійсності.

Відомий драматург і сатирик Лесь Подерв’янський завітав до Луцька і читав власні твори для публіки. Живе виконання зі знайомими інтонаціями звучало для тих, хто слухав його аудіокниги.

Лесь Подерв’янський - поважний художник, його роботи виставлялися у США, Швецiї, ФРН, та бiльшiсть знає його як письменника. Причому - скандального, епатажного, шокуючого, який не особливо добирає слів.
У його доробку – більше півсотні сатиричних п’єс. Власне, цей гумор менш як специфічним не назвеш. Кажуть, на кожен товар є свій покупець. Власне, так воно і є. Може, у декого й «в’яли вуха», та що робити – це ж Лесь Подерв’янський.

Він такий, який є – хочете слухайте його чи читайте, хочете ні. Хочете вникайте в його твори, шукаючи колоритні підтексти, а хочете діліть їх на окремі історії.
Власне, слухачам автор читав свої епічні п’єси: «Діана», «Сказка про рєпку», «Кацапи» та «Гамлет».

Окрім того, лучанам Лесь Подерв’янський привіз ексклюзив (принаймні, він у цьому переконував). Відвідувачі закладу «Шоу Базилік» почули твір, який ще не надрукований. До слова, це не п’єса, а оповідання, хоч і написана в його манері.
«Зараз ви почуєте текст, який не чув ще ніхто. Бо він ще не надрукований. Я це оповідання закінчив кілька днів тому. Воно російською мовою, бо українською воно ніяк не получалося», - анонсував Лесь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 29 Травня 2015 13:27
ого скільки здорових бугаїв літературоманів......бач є в них здоров'я..раз спиртне так хлищуть
КR Показати IP 29 Травня 2015 16:36
О і той що думає що вміє жартувати був)))- ведучий гонок...
Лучаночка до КR Показати IP 30 Травня 2015 14:42
А він що не має права прийти чи що?
Комсомол Показати IP 30 Травня 2015 08:13
Крым, Донбасс, на очереди ХНР и ОНР а вы разважайтесь, колите москаля словом!
mnb до Комсомол Показати IP 30 Травня 2015 10:49
в Харкові і Одесі не знайдеться стільки дибілів!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus