USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телефон був на зарядці: подробиці загибелі дівчини у ванні в Луцьку. Відео

23 Січня 2022 20:46
У Луцьку 21-річну дівчину вбило струмом у ванній. Трагедія сталася 22 січня в багатоповерхівці на вулиці Воїнів-афганців.

Близько 17 години дівчина приймала ванну та паралельно користувалася телефоном, інформує 12 канал.

Загибла – студентка, яка орендувала квартиру. Проживала з дівчатами, які й повідомили медиків. А такі випадки, додають, не поодинокі і часто люди помирають через власну необережність.

Читати ще: У Луцьку від удару струмом загинула 21-річна дівчина

«Дівчина забула про всі правила безпеки, поставила на зарядку телефон і, тримаючи його в руках, полізла в ванну», – розповідає керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

Телефон випав з рук і відбулося замикання.
Сам смартфон чи навіть гаджет, підключений до портативної зарядки, опинившись у воді, не може вбити людину. А от мережева зарядка – запросто. На виклик прибула лікарська бригада. Реанімували з усіх сил, але безуспішно.

У ванній кімнаті ймовірність ураження електричним струмом вища, ніж в інших місцях квартири. Струм може проводити навіть підлога, а люди часто стають на неї мокрими ногами. Та й сучасні ванні кімнати насичені електроприладами, як-от фен, бойлер, пральна машина та інші корисні у побуті речі. Частина з них постійно підключена до електричної мережі. А це тільки посилює небезпеку ураження електричним струмом у разі їхньої несправності. На жаль, цих правил дотримуються далеко не всі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нострадамус Показати IP 23 Січня 2022 23:31
ОБЖ в школi вивчають?..
ОДІН. Показати IP 24 Січня 2022 10:06
Робила селфі...
Голова Показати IP 24 Січня 2022 10:28
Колись в Вузах був предмет медицина, а тепер нема. Хто тепер із молодого поління знає як надати першу медичну допомогу в тій чи іншій ситуації? Інтернет в таких випадках не допомагає
В'ячеслав Показати IP 24 Січня 2022 10:31
То то і воно, що на зарядці, до того ж не зовсім справній: https://www.youtube.com/watch?v=dEt5NTeF6YY

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus