USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телеведучий з ICTV у Луцьку став татом. ФОТО

30 Липня 2013 15:10
Ведучий шоу «Замочені» на ICTV Олександр Бережок став батьком. Щоправда, поки що тільки хрещеним – телеведучий похрестив свою племінницю Алісу. Урочиста подія відбулася в Луцьку, де живе двоюрідний брат Олександра, - інформують у прес-службі ICTV.

«Я приїхав до брата в гості і несподівано отримав пропозицію стати хрещеним для маленької Аліси, - розповідає Олександр Бережок. – Дівчинці п’ять із половиною місяців, вона така чудова! Зізнаюся, спочатку було страшнувато, я трохи нервував, коли тримав її. Але потім Аліса навіть не хотіла з моїх рук злазити».

На хрестини до Луцька з’їхалася вся сім’я Олександра Бережка – з Києва, Рівного, Миколаєва. Прогулянка з родичами містом запам’яталася телеведучому однією символічною подією.

«Біля Луцького замку росте великий ясен, під яким Леся Українка писала вірші. Нам спало на думку перевірити, чи зможемо ми всі разом обхопити його, - з посмішкою згадує Бережок. – Коли обхопили, нам не вистачило буквально сантиметрів 15. І хтось запропонував узяти за ручки маленьку Алісу, яка й закрила наше сімейне «коло», - резюмував він.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 30 Липня 2013 16:49
Ото то подія!!!
Невський Показати IP 30 Липня 2013 16:55
це точно, пишуть "шо нібудь".
ViNaPa Показати IP 30 Липня 2013 20:06
ой, господи.
РБ Показати IP 30 Липня 2013 20:09
в мене дитина наклала величезну кучу.... куда висилати фото та готовий матеріал для статті?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus