USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Теракт Савченко: ГПУ взялася за кума Путіна Медведчука

27 Березня 2018 08:15
За словами генерального прокурора України Юрія Луценка, причетним до організації терактів на території України, які могла планувати Надія Савченко та Володимир Рубан, може бути партія «Український вибір», яку очолює Віктор Медведчук. Він є кумом президента Росії Володимира Путіна.

Про це йдеться в повідомленні речника ГПУ Андрія Лисенка, передає 24 канал.

"У нас є запитання до діяльності "Українського вибору" як центру антиукраїнської пропаганди. За 2 тижні до подій із затриманням Рубана та Савченко, СБУ, військова прокуратура та кримська прокуратура ліквідували декілька антиукраїнських кубел, які за гроші Москви, які ми вилучили, по планам Москви, які ми також із завданями вилучили, в Дніпрі, Харкові, Львові, Київській та Миколаївській областях організували підривну діяльність на території України. Центром таких дій по багатьом даних може бути партія, яка називається "Український вибір", яку очолює Медведчук. І ми дійсно цим займаємось понад рік", – заявив Юрій Луценко.

Окрім того, ГПУ розглядає ймовірну причетність самого Медведчука до діяльності і Рубана, і Савченко.

"Те, що є якийсь глобальний план по зміні, усуненню конституційного ладу в Україні, я упевнений – існує. І ми шукаємо цей мозковий центр", – заявив генпрокурор.

Надію Савченко арештували на 59 днів, її підозрюють у змові з терористичною організацією "ДНР" і підготовці масштабного теракту в центрі Києва та держперевороту. На засіданні Верховної Ради 22 березня генпрокурор Юрій Луценко продемонстрував відеодокази. Верховна Рада напередодні позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
порошенко Показати IP 27 Березня 2018 08:33
так вся провокация эта и была задумана, чтобы Медведчука подвинуть с рынка сжиженного газа
Андрій Показати IP 27 Березня 2018 10:02
Дарма вони чіпають Медведчука. Це їм не Рубан і не Савченко. Час покаже.
ВВ Показати IP 27 Березня 2018 11:59
Напевно тільки взнали, що він кум пуйла. ЦИРК!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus