USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Як Савченко готувала теракт: Генпрокурор показав відео

22 Березня 2018 12:45
Генпрокурор Юрій Луценко на засіданні Верховної Ради продемонстрував відеодокази, які підтверджують, що Надія Савченко та Володимир Рубан брали участь в організації перевезення зброї з окупованих територій Донбасу, а також обговорювали плани держперевороту.

Про це інформує Українська правда.

Відповідні відео Луценко показав депутатам, доповідаючи перед голосуванням за зняття недоторканності з Надії Савченко, її затримання та арешт.

Дивіться онлайн-трансляцію, як Верховна Рада приймає рішення про арешт Надії Савченко

Аудіо- та відеодокази причетності Савченко до підготовки держперевороту: повне відео


У відео йдеться про те, що 17 листопада 2017 року на КПВВ "Майорськ" Володмимир Рубан та Надія Савченко перетнули лінію розмежування з окупованими територіями Донецьку поза контролем.

При цьому уточнюється, що сама нардеп ховалася у авто, де збергалася зброя, яка була надана бойовиками ОРДЛО.

Демонстрація запису розмови починається з діалогу Г. Березня та В. Кота, які намагаються зрозуміти, як Савченко безпечно вийти з автомобіля. Чутно, як вони стукають у металеві двері авто і просять "Надю" відкрити двері".

Далі розмова ведеться після того, к вона вийшла з авто та починають перераховувати і називати те, що привезли.

Так, перерахувавши все, що тримали, Рубан зазначив, що бойовики передали тільки два "неутьосових ствола" із обіцяних п'яти і що будуть про це розмовляти з Савченко

Далі повідомляється, що 23 листопада 2017 року Рубан на Савченко, перетнувши лінію розмежування, зустрілись на квартирі у Бахмуті з Кітом та Березнем.

Савченко розповіла, що їм показали місто. Показали, що все ніби добре і зазначила, що вони (бойовики- ред.) розуміють, що "Росія хоче їх віддати Україні".

Савченко: Ну тобто, геополітично ніяк не зростається, якщо вони залишаться практично незалежні або під Росією. Вони пока Пєтя не хочуть ніяк. Їхнє прохання: "Міняйте власть".

Вона зазначила, що хоч бойовики готові розмовляти з цього приводу і хоча вони себе почувають "главами держави" ,але "Росія скрізь ходить хвостиком".

Савченко: Обмін полоненими відбувся того вони не віддають зараз, щоб нічого не зіпсувати Медведчуку, тому що знову запорють.

Раніше на засіданні регламентного комітету Савченко підтвердила, що наведені Луценком факти є правдивими. Однак нардеп стверджує, що ніякого теракту не планувала, а просто хотіла налякати владу. А перевезення зброї з окупованих територій – це була "військова операція за участю волонтерів".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 22 Березня 2018 13:01
Боженько ж ти мiй, я в шоце!
Галя Показати IP 22 Березня 2018 13:07
Жаль, що не вдалося....
123 до Галя Показати IP 22 Березня 2018 14:23
Жаль кажеш ... якщо в слідуючий раз, коли вже вдасця теракт, ти будеш там ... в епіцтрі вибухів і мясорубки ?!
ролтон до Галя Показати IP 22 Березня 2018 15:34
заідь в днр, поживи там, там вдадося, краса і рай
Васюня Показати IP 22 Березня 2018 14:15
Повна туфта. Нові байки
Андрій Показати IP 22 Березня 2018 17:00
тепер Надя,за свої гріхи,священнику буде цілувати не тільки руку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus