USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Терміни ремонту доріг Волині прострочені у 5-кратному розмірі

30 Липня 2013 17:42
Волинські перевізники не хочуть надавати краянам транспортні послуги через поганий стан доріг. На сьогодні 14 тисяч метрів квадратних волинських шляхів вражені ямковістю.
У найгіршому стані - місцеві дороги. Реконструкція аварійних доріг не здійснюється. Про це йшлося 30 липня під час інтерактивного прес-клубу «Дорогами чи бездоріжжям їздитимуть волиняни?», інформує «Слово Волині».

У повідомленні йдеться, що на Волині усі дороги збудовані 30-40 років тому і потребують капітальних ремонтів: «Кожен напрямок і кожна ділянка потребує не тільки поточного, а й капітального ремонту. Усі терміни уже прострочено у 5-кратному розмірі», - заявив заступник начальника служби автомобільних доріг в області Юрій Ришкевич.

«У найгіршому стані зараз ділянка дороги Ковель-Жовква. Це 3-5-й кілометр, практично в межах Ковеля і трохи далі. Там заплановано ремонт. Кошти, як завжди, в планах є, але реально вони поки що не надходять. Зараз відремонтовано 1 800 метрів і до кінця року плануємо відремонтувати повністю», - розповів чиновник.

З його слів, найкраща дорога на Волині зараз «Київ-Ковель», протяжністю понад 120 кілометрів. Її відремонтували у 2011 році.

«Також добра дорога «Устилуг-Луцьк-Рівне» ділянка 121-127 кілометри, дорога у Луцьку від кільця до Струмівки. Але якщо придивитися, то і там уже є дефекти - пішла сітка тріщин», - резюмував Ришкевич.

Розбиті дороги породжують ще одну інфраструктурну проблему області: транспортне сполучення. На «пряму лінію», що працювала під час прес-клубу, люди телефонували з різних районів з однаковими проблемами: розбиті дороги - транспорт не їздить.

«Перевізники навіть не хочуть брати участь у тендерах. На разі залишається 49 проблемних маршрутів, які досі «не закриті». Ми сподіваємося, що проблему вдасться вирішити наступного місяця, коли відбудуться нові конкурси», - повідомив заступник начальника управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Василь Козак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus